Rode hondenkussens voor elk interieur

Rode hondenkussens geven een mooie warme kleur aan je huis. Heb je net je hond meegenomen voor een flinke wandeling? Wanneer je thuis komt wil je hond natuurlijk uitrusten in zijn bed. Misschien is deze aan vervanging toe. Wij geven je tips voor mooie rode hondenbedden. Wij geven je onze top 3 van de rode Lex & Max hondenkussens. Wat zal jouw hond lekker slapen hierna!

De kleur rood is de kleur van energie en passie. De kleur rood heeft veel positieve associaties. Het is ook de kleur van liefde en romantiek. Rode hondenkussens geeft je kamer daarom een warme uitstraling.

In de winkel Hondenkussens.nl vind je heel veel verschillende rode hondenkussens. Wij hebben een lijstje gemaakt van onze favorieten. Dit kan je een hoop tijd besparen met het zoeken naar een nieuwe slaapplaats voor jouw hond.

Voor elke woonstijl hebben wij verschillende kussens. We proberen van elke woonstijl rode kussens uit te lichten. Zo krijg je een goed beeld van de verschillende rode hondenbedden in haar assortiment.

Onze top 3 rode Lex & Max hondenkussens

1. Lex en Max Hondenkussens Dogstar – Rood

Dit kussen is voorzien van een stoere industriële tekst met een grote ster in het midden. Het kussen is 100% gemaakt van katoen. De kwaliteit van katoen is een sterk materiaal die goed bestendig is tegen scherpe nagels. De hoes heeft een ritssluiting. Hierdoor kan de hoes verwijdert en gewassen worden. Het kan gewoon in de wasmachine.

lex max hondenkussen dogstar rood

2. Lex en Max Hondenkussens New Classic – Rood

Dit kussen past perfect bij een klassieke woonstijl. Het is een mooi egale kussen met in het midden een wapen met het logo van Lex en Max. Het kussen is volledig gemaakt van katoen. Het materiaal is dik genoeg voor scherpe honden nagels. De hoes is verwijder- en verwisselbaar. Deze kan je wassen in de wasmachine met een temperatuur van 30 graden.

lex max hondenkussen new classic rood

3. Lex en Max Hondenkussens Residence – Rood

Ben je fan van een landelijke woonstijl? Dan past de Lex en Max hondenkussen Residence rood misschien wel bij jou. Een heerlijke hondenbed met de kwaliteit van een viersterrenhotel. Wat zou jouw hond toch lekker slapen!

Ook dit kussen is volledig gemaakt van katoen. En heeft je hond scherpe nagels? Dat is voor dit hondenkussen geen enkel probleem. Het rode hondenbed is voorzien van een ritssluiting. Zo kunt u gemakkelijk de hoes verwijderen en wassen. De hoes is wasmachine bestendig en wij raden je aan om het te wassen op 30 graden.

lex max hondenkussen residence rood

Rode hondenkussens voor elk interieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *