35 x Toilet Inspiratie Met Waanzinnige Toilet Voorbeelden én Ideeën

Toilet inspiratie is waar het vandaag allemaal om gaat. Ons doel; je kleinste ruimte leuk inrichten. Dit doen we met waanzinnige toilet ideeën en toilet voorbeelden. Met al deze insipiratie in je zak kan je gegarandeerd een mooi toilet maken.

Vaak is het toilet een onderschoven kindje. Er wordt weinig aandacht aa besteed. Deze is er gewoon en laten we. Zeg zou zelf, een verbouwen kost toch ook veel tijd en energie? Helemaal gelijk. Maar hoe zonde is dat. Het toilet is een veelgebruikte ruimte. Waarom zou je hier geen mooie ruimte van maken!

Met waanzinnige toilet inspiratie kan je hierna aan de slag. We hebben 35 te gekke toilet ideeën verzameld. Gave voorbeelden waarmee jij je eigen droom toilet kan realiseren. Leuke details zitten in kleine hoekjes. Let daarom komt op om niks over het hoofd te missen.

In het toilet inspiratie artikel beschrijven we alle onderwerpen die aan bod komen in het toilet. Deze gaan we stap voor stap af. We sluiten af met de allerleukste tegel ideeën voor toiletten.

 1. Toilet inspiratie met veel leuke ideeën
 2. Wasbakken
 3. Waanzinnige wc-rol houders
 4. Handdoek houders en haakjes
 5. Creatief toilet tegels

Toilet inspiratie met veel leuke ideeën

We starten met toilet inspiratie met 13 leuke ideeën. Hierin komen gehele toiletten in terug. Verderop gaan we dieper in op verschillende onderdelen in het toilet.

Zoals je ziet zijn veel variaties op het toilet te maken. Je bent niet gebonden aan één bepaalde stijl. Waarschijnlijk heb je je woning al ingericht in een bepaalde woonstijl. Deze interieurstijl kan je doortrekken in het toilet. Net als met andere ruimtes zijn er toch van accessoires en spullen te vinden voor industriele, landelijke, moderne of zelfs klassieke woonstijl te krijgen. Ook kleur is een belangrijk aspect. Hiermee komt de ruimte tot leven. Accentueer bepaalde eigenschappen, zoals een fotolijst. Of laat je gouden kraan eruit springen.

Je kunt het zo gek niet maken. Je eigen creativiteit is je limiet.

De blauwe muur met het gouden fotolijst creëert een mooi accent.
Voor als je van een strak toilet houdt.
Licht en zacht komt ook nog aan bod.
Dit toilet heeft weg van een combinatie tussen Aziatische en landelijke woonstijl.

Wasbakken

Een van de onderdelen die niet onbesproken kan blijft is de wasbak. Na gebruik van het toilet wil je immers wel even je handen kunnen wassen.

Design van het wasbak speelt een grote rol. Met deze kan je de woonstijl van de ruimte accentueren.

Waanzinnige wc-rol houders

Wc-tol houders zijn ook niet onbelangrijk. In de bouwmarkt kan je gemakkelijk 40 verschillende RVS toiletrolhouders vinden. Wij hebben ervoort gekozen meer creatieve vormen van toiletrolhouders te tonen. Met zo’n toiletrolhouden geef je, wat ons betreft, een meer persoonlijke touch aan het toilet.

Super simpel maar hartstikke leuk!
Het koper met een Amsterdams groene muur blijft een waanzinnige combinatie.

Handdoek houders en haakjes

Voor handdoek houders geldt hetzelfde als de toiletrolhouders. Natuurlijk kan je in de bouwmarkt 30 verschillende vinden. Wij focussen ons op iets unieks. Iets dat je zelf zou kunnen maken of gewoon echt wat leuks. Want zeg nou zelf… Wil je hetzelfde handdoekenhaakje als je buurvrouw…?

😍 Dit is toch te gek

Creatieve toilet tegels

Het laatste onderwerp waarop waarover we het vandaag hebben is creatief tegelwerk. Wat is nou toilet inspiratie zonder creatieve toilet tegels inspiratie?

Ja, je kan een wandje verven, maar heb je wel eens gedacht aan leuke tegels? Met kan je de ruimte persoonlijk maken. Tegels in verschillende kleuren geven accenten aan de ruimte. Zeg nou zelf. De creatieve toilet tegels van hieronder zijn toch waanzinnige?

Laat ons in de reacties weten wat je van onze voorbeelden vind. We hopen dat je inspiratie hebt opgedaan om zelf aan de slag te gaan met je eigen toilet. Mocht je niet uitgelezen raken over toiletten? Wij hebben ook een gaaf artikel geschreven over badkamers.

50 Badkamer Ideeën & Waanzinnige Ontwerpen

35 x Toilet Inspiratie Met Waanzinnige Toilet Voorbeelden én Ideeën

4 gedachten over “35 x Toilet Inspiratie Met Waanzinnige Toilet Voorbeelden én Ideeën

 • december 27, 2020 om 2:41 pm
  Permalink

  Goedendag, wat een prachtige inspiraties. maar hoe kom ik aan het materiaal zoals afgebeeld op de foto’s. Bijvoorbeeld tegels, ik heb alles aflopen zoeken naar die bepaalde tegel, nergens te vinden.dus als tip kan ik meegeven dat jullie vermelden waar het materiaal te koop is.

  Met vriendelijke groet,
  André de jong

  Beantwoorden
 • juli 10, 2022 om 12:27 pm
  Permalink

  Goedendag, Graag zou ik willen vragen welke kleur blauw er in de eerste foto is gebruikt in de blauw witte wc.

  Mvg Stevie Riedeman

  Beantwoorden
 • juli 13, 2022 om 10:15 pm
  Permalink

  Hi
  Ik wil graag die strak wc.namaken de muurtegels heb ik al gevonden ….maar waar kan ik die bruine tegels halen ??
  Mvg michael

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *