28 Waanzinnige Lamp Ideeën Voor Kinderkamers

Kinderkamer verlichting inspiratie opdoen? Look no further! Wij hebben de 28 meest waanzinnige kinderkamer lamp ideeën voor je verzameld. Hierna ga je zelf aan de slag om je eigen kinderkamer de finishing touche te geven!

Met lampen voor kinderkamers en babykamers geef je de finishing touch aan de ruimte. Je bent natuurlijk druk bezig geweest met het maken van een leuke kamer. Je bent al bijna compleet. Je hebt een leuke decoratie uitgekozen, een mooie kledingkast, een commode, vloerkleed en een te gekke schommelstoel. Maar er mist nog iets. Namelijk de verlichting. Hoe pak je dat nou aan? Wij helpen je hierbij. We hebben 28 waanzinnige kinderkamer lamp ideeën. voor je verzameld. Een artikel vol kinderkamer lamp inspiratie. Hierna kan maak je je eigen kinderkamer he-le-maal waanzinnige.

Verlichten heeft twee functies. Deze wordt functioneel ingezet en gebruikt om sfeer te creëren. In je kinderkamer ga je het voor beide gebruiken. Één of meerdere grote lampen om de kamer te verlichten. Daarbij plaats je één of meerdere sfeerverlichting lampen, bijvoorbeeld als nachtlampje. Zo krijg je de perfecte combinatie.

Om je zoektocht naar verlichting wat makkelijker te maken staan hieronder de onderwerpen. Scheelt weer zoeken!

  1. Hanglampen & Plafondlampen voor kinderkamers
  2. Vloerlampen voor kinderkamers
  3. Nachtkastlampjes
  4. Muurlampen voor kinderkamers

Hanglampen & Plafondlampen voor kinderkamers

Hanglampen en plafondlampen geven een persoonlijk en uitnodigende touche aan de kamer. Een hang of plafondlamp is een must voor de kinderkamer. We hebben wat hanglamp ideeën op een rijtje gezet, zodat je inspiratie op kan doen.

Het is verstandig de hanglamp of plafondlamp als centrale lichtbron te gebruiken. Dit wordt dan het functionele licht. Met deze aan kan je in het donker nog steeds goed zien.

Vloerlampen voor kinderkamers

Vloerlampen is voor een babykamer een leuk idee. Je ziet ze niet veel, maar geven juist wel een leuke touche. Vloerlampen voor de kinderkamer kan je gebruiken als sfeerlicht. Doe er een lampje in met zacht sfeerlicht. Zo heb je het perfecte lampje gevonden wanneer je je kind bijvoorbeeld naar bed brengt. Dit wordt de ideale lamp tijdens het voorlezen van zijn favoriete verhaal.

Nachtkast lampjes

Muurlampen voor kinderkamers

Muurlampen zijn de meest populaire kinderkamer lampen. Natuurlijk heeft de kamer ook plafondlampen nodig, maar deze muurlampjes geven pas écht sfeer aan de kamer.

In muurlampen kan je zelf al je creativiteit kwijt. Deze kinderkamer lampen lenen zich heel goed om zelf te maken. Met hout, karton, led-lampjes en verf kom je al een heel eind. Natuurlijk zijn er ook tal van leuke lampjes te koop.

Wij hopen dat je genoeg kinderkamer lamp inspiratie hebt verzameld om zelf aan de slag te gaan.

Krijg je geen genoeg van kinderkamer inspiratie? Dan hebben we goed nieuws voor je. We hebben een aantal waanzinnige artikelen geschreven over kinderkamers en babykamers. Lees verder bij:

28 Waanzinnige Lamp Ideeën Voor Kinderkamers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *